Freestyle Jóga

Freestyle Jóga

Freestyle Jóga

2015. szeptember 10. - Panni Bakonyi

Kiknek szól?

Egy óra a hétköznapi hősöknek. Ha szeretnéd az egész napos ülés és görnyedés okozta negatív hatásokat kiküszöbölni, ha szeretnéd, ha helyesen mozognál, és bármilyen mozgás öröm lenne. Ha elsajátítanád a helyes mozgásmintákat, erős, ruganyos és kitartóvá válnál, ez az óra neked szól. Szaladj, kússz, mássz, ússz, bukfencezz, húzz és tolj, mozogj, élj könnyedén! Ha jártál nálam a Corvintetőn, akkor tudod kb mire számíts.


Miért freestyle? Miért más, mint bármely másik foglalkozás?

Azért freestyle, mert nem bekategorizálható. Nulláról építjük fel a helyes mozgás alapjait, és haladunk tovább. Erősítünk és nyújtunk, légzőgyakorlatokat tanulunk, és stresszt is kezelünk. Az órákon a jóga alapgyakorlatain túl más, saját testsúlyos erőt illtve mobilitást fejlesztő gyakorlatokat is végzünk, természetesen nem megszakítva a jógasor ívét. A tapasztalataim szerint ezzel a rendszerrel a résztvevők hatékonyan és gyorsan fejlődnek.
Az órákon rendszeresen veszünk olyan gyakorlatokat, melyeket otthon, vagy akár munkahelyen is lehet végezni, felfrissítő, avagy megnyugtató jellegűek.
A foglalkozásokat rövid relaxációval zárjuk. Szánj magadra heti 2x60 percet a freestyle órákon, és a tested megköszöni neked az elkövetkezendő 60 évben!

 

Időpontok, helyszín:

kedd: 19.05-20.05

Cím: Életmódközpont, 1085 Budapest, Stáhly u. 13. - csengess :)
aktuális infók a Facebook csoportban.

MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Jelentkezés ITT!
(http://goo.gl/forms/MJqLhU69JN)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freestyle-joga.blog.hu/api/trackback/id/tr397775508
süti beállítások módosítása